prima vizitaLa ce sa te astepti

Cand vine vorba de tratamente ortodontice, am învăţat câte ceva dealungul anilor. Deci la ce ar trebui să te aştepţi când te tratezi la noi?

Ce urmează este un scurt rezumat al unui tratament la cabinetul nostru.

Etape de tratament cu aparat dentar.

 1. 1Contacteaza-ne

  Totul începe când primim primul telefon de la tine. Suntem foarte prietenoşi şi abordabili şi vom răspunde tuturor întrebarilor tale. Puteţi să ne faceti o vizită dacă vreţi să vedeţi cum arată aparatele dentare pe care le folosim.

  Chiar dacă credeţi că nu suntem ce căutaţi, vom fi bucurosi sa vă recomandăm alte clinici de ortodonţie reputate care sa va ajute.

 2. 2Propunere initiala & Preturi

  Ne ocupăm cu ortodonţia de ceva vreme deci probabil, că am mai întâlnit cazuri ca al tău. Iti vom spune ce aparat dentar e cel mai eficient în cazul tău, cât durează tratamentul şi cât costă.

  Nu e vorba numai de costuri totusi; în această etapă ne place să ne întâlnim şi să ne cunoaştem. Tratamentele ortodontice sunt de obicei de lungă durată şi e important să ne potrivim.

  Credem că suntem destul de flexibili in ceea ce priveste pretul şi acceptăm plata în rate.

 3. 3Diagnostic & plan de tratament

  În această etapă vom face fotografii, radiografii, vom lua amprente.Vom identifica rezultatele pe care vrem să le obţinem şi modul in care vrem să ajungem acolo. Este probabil etapa cea mai importantă.

  Îndreptarea dinţilor afectează fizionomia, iar noi vrem ca la sfârsitul tratamentului să aveţi un profil armonios, mai frumos, să arătaţi mai tânar
  Suntem foarte atenţi lacum vor arăta buzele; vrem să fie pline, în armonie cu nasul, cu ridurile din jurul gurii şterse. Un rezultat bun poate semăna cu un face-lift sau cu injecţiile cu colagen.

  Un aparat dentar nu este decât o unealtă foare complexă. Contează cine o foloseşte, cât de bine o cunoaşte, ce experienţă are. Nu există aparate dentare magice. De aceea nu preluăm tratamente ortodontice începute.

 4. 4Design & Construire aparat dentar

  Aparatele dentare invizibile - linguale şi INCOGNITO trebuie fabricate în laborator pentru fiecare pacient în parte. Nu sunt doua la fel şi de aceea sunt mai scumpe.

  Una dintre etapele de fabricare este modelul set-up. Acesta este practic un model de gips cu dinţii tăi aşezaţi pe poziţia corectă.

  Ne place să lucrăm numai cu aparate linguale fabricate în acest fel pentru ca ne permite un tratament mai rapid fără să compromitem calitatea muncii noastre.

  Citeşte mai mult despre cum şi de ce folosim sistemul CLASS.

 5. 5Începem tratamentul

  Ne place să lipim apratele dentare folosind compoziţi care elibereaza flor, cum ar fi Gradia. Deci dacă urmaţi indicaţiile noastre referitoare la igiena dentară nu veti avea probleme cu cariile.

  După ce montăm aparatul, încep activările. Asta înseamnă că ne vom întâlni din 6 În 6 saptamani. Activările constă în:

   -schimbarea arcului (motorul aparatului),
   -folosirea de catene şi elastice,
   -airflow, ect.

  În funcţie de situaţia clinică tratamentul dureaza de la 4 luni la 3 ani în cazurile foarte dificile.

 6. 6Zâmbeşte !

  Tratamentul s-a terminat.
  Pentru a fi siguri că rezultatul pentru care am muncit rămâne aşa, trebuie să porti o contenţie. Contenţiile sunt fixe - o sârmuliţă fixată pe dinţi înspre limbă care nu se vede şi nu te deranjează sau mobile - din plastic transparent (seamănă cu o gutieră de albire) purtată numai noaptea.

  Ne vom revedea după 6 luni pentru a ne asigura că totul este în regulă.

Dacă ai dubii sau nu ştii dacă te putem ajuta,
de ce nu ne întrebi ce putem face pentru tine?